• Concert

Dogstar

Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour

support: Bas Beenackers

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 29,90
  • € 250 "EVERYTHING TURNS AROUND” VIP SOUNDCHECK EXPERIENCE
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! | Voor deze show zijn VIP-pakketten te koop. Een VIP-pakket bestaat uit: general admission with early-entry, access to the official Dogstar pre-show soundcheck, group photo with the band, taken by a professional photographer, one (1) exclusive VIP merchandise item, bring your favorite Dogstar memorabilia to be autographed - one item per person, commemorative VIP laminate & lanyard and early access to a designated merchandise stand. De VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afhandeling van deze pakketten.

16:15 Check-in VIP 16:30 Doors VIP 18:30 Doors Early Entry 19:00 Doors 20:00 Bas Beenackers 21:00 Dogstar

Dogstar klinkt als de typische rockband uit Zuid-Californië die ze altijd in hun hart hebben gehad, en maakt diep resonerende muziek die letterlijk afkomstig is van Somewhere Between the Power Lines en Palm Trees – tevens de naam van hun nieuwe album.

Bestaande uit gitarist/zanger Bret Domrose, drummer Robert Mailhouse en bassist Keanu Reeves, werd Dogstar in 1991 geboren als een groep vrienden die samenkwamen in een garage in Zuid-Californië en er simpelweg van droomden om samen muziek te spelen en een beetje lawaai te maken. Nu, al die jaren later, hebben Domrose, Mailhouse en Reeves aan het einde van een historische lockdown enige tijd besteed aan het creëren van deze verzameling nummers die volledig omvat wie ze nu zijn als artiesten. De officiële terugkeer van het gelukkig herenigde rocktrio kwam in mei 2023 – meer dan 20 jaar sinds hun laatste optreden samen.