• Film

Door inside (2024)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Q&A: Charlotte Koenka

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 7,50
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

15:30 Doors 16:00 Door inside (2024)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze korte film over indie-klassieke artiest Brendan J. Walsh, met Q&A!

Regisseur Charlotte Koenka duikt diep in het intrigerende verhaal van indie-klassieke artiest Brendan J. Walsh, in een documentaire die zich uitstrekt over meer dan twee jaar. De film weeft een nauw verbonden verhaallijn door intieme gesprekken, waarin Walsh's veelzijdige persoonlijkheid en complexe familiebanden worden onthuld. Dit biedt een diepgaande verkenning van relaties tegen de achtergrond van muziek. Wat begon als een gesprek tussen vrienden, bloeit uit tot een kwetsbare en onthullende verkenning, waarbij Koenka de narratief stuurt om de essentie van zowel Walsh als muzikant en individu vast te leggen. Deze reis van kwetsbaarheid, ondersteund door wederzijds vertrouwen en groei, weerspiegelt de evoluerende dynamiek tussen de filmmaker en haar onderwerp.

Na afloop van de film vindt een Q&A plaats met regisseur Charlotte Koenka. 

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.