• Concert

DROELOE

support: barking continues

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Barking Continues 21:00 DROELOE

DROELOE keert in 2024 terug naar de Melkweg met een gloednieuwe liveshow. Dit keer voor het eerst als soloartiest. Vince Rooijers heeft in 2020 het stuur volledig overgenomen. De Nederlandse producer is trouw aan de krachtige percussieve sound van het project die ergens tussen future bass en trap ligt. Tracks die klinken als verhalen, verpakt in opzwepende melodieën en indrukwekkende visuals. DROELOE speelt wereldwijd al jaren de grootste festivals plat, waaronder Coachella, EDC Las Vegas, Bonnaroo en Lollapalooza. Dit jaar kwam eindelijk het nieuwe album 'The Art of Change', waarin Vince met behulp van spraakmemo's het gesprek aangaat met zijn verleden én toekomstige zelf. Bewonder het spectaculaire album van dit meesterbrein in onze OZ.

Support: barking continues
De in Berlijn gevestigde producer barking continues neemt de opening voor zijn rekening met zijn introverte bass met uitermate hoge chillfactor. barking continues is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.