• Concert

Dub Inc.

Support: Jahneration

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 26,45
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

19:00 Zaal open 19:30 Jahneration 20:30 Dub Inc.

Dub Inc uit het Franse Saint-Étienne is sinds eind jaren '90 aan de weg aan het timmeren met een dynamische mix van reggae, dancehall, ska, dub en hiphop. Ook de Noord-Afrikaanse achtergrond van enkele leden is goed terug te horen in de muziek en de nummers worden gezongen in het Engels, Frans, Arabisch en zelfs Kabylisch (een Algerijnse Berbertaal). In het thuisland worden ze al jaren op handen gedragen en met de albums ‘Paradise’ en 'So What' braken ze eindelijk ook internationaal door. Na hun knallende shows in de Melkweg en op Lowlands in 2019 is het gelukkig eindelijk weer tijd voor een nieuwe tour, met support van hun landgenoten Jahneration. 

Jahneration uit Parijs bestaat uit het duo Theo en Ogach en maakt een explosieve mix van reggae en hiphop. Na samenwerkingen met o.a. Naâman, Manu Chao en ook Dub Inc bracht het duo onlangs hun derde album 'Higher' uit.