• Concert

Eric Nam

House on a Hill Tour

support: Alex Porat

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 51,75
  • € 78 early entry ticket
  • € 170 VIP ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor dit concert zijn VIP-pakketten beschikbaar. De VIP-pakketten bestaan uit: VIP Package - Groepsfoto met Eric Nam; - Toegang tot de soundcheck; - Early Entry (na de VVIP-kaartkopers) - VIP Sticky; - Exclusieve gesigneerde tourposter; *** VVIP Package - 1:1 met Eric Nam; - Toegang tot de soundcheck; - Early Entry; - VVIP laminaat - Exclusieve gesigneerde tourposter; Deze VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of de afwikkeling van deze pakketten.

18:00 Doors VIP + VVIP 18:35 Doors early entry 19:00 Doors 19:30 Alex Porat 20:20 Eric Nam 22:10 Meet & greet

De multigetalenteerde Eric Nam blinkt niet alleen uit als een succesvolle ondernemer, charismatische artiest of gevatte tv-persoonlijkheid, maar ook als een briljante zanger. Met zijn hit 'I Don't Know You Anymore' van zijn recentste album 'There And Back Again' ging hij vorig jaar super viraal op TikTok, waardoor zijn fanbase nog steeds groeiende is. Eric weet fans van over de hele wereld te betoveren met zijn perfecte mix van soulvolle zang en pure dansbaarheid. De Koreaans-Amerikaanse singer-songwriter keert in maart eindelijk terug naar Melkweg met maar liefst twee(!) shows in onze Max, so don’t miss out!

Goed voorbereid naar de show?

Hoe laat mag ik in de rij komen staan? Hoe laat moet ik aanwezig zijn als ik VIP-tickets heb? Hoe lang duurt het concert? Het antwoord op deze en veel meer prangende vragen over onze popshows vind je via onderstaande knop!