• Club

Fiesta Macumba

PARTY LATINO STYLE

Fiesta Macumba Soundsystem, toda la noche!

Max OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 15 Early Birds
  • € 16,50 Regular
  • € 18 Door
  • Minimumleeftijd 18+

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Familia! Samen de lente vieren??🌼 La Primavera staat om de hoek en waar kan je dat beter vieren dan bij het heetste feestje van Nederland??🔥 Op 10 maart zijn we in de Melkweg om zoals siempre het dak eraf te blazen! 

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Line-Up:
▸ MAX: Fiesta Macumba Soundsystem, all night long!
▸ OZ: DJ Lalo El Bandido (Salsa, Bachata & Merengue)
▸ EXPO: Latin Karaoke

Festival Macumba

Wist je dat Fiesta Macumba ook een outdoor zomerfestival heeft? Festival Macumba!☀️ Op 22 juli zal aan de Ouderkerkerplas bij Amsterdam een stukje Latijns-Amerika worden gecreëerd. Verwacht een dag vol heerlijke Latin muziek, food & lifestyle, met 6 verschillende podia in een adembenemend mooi stuk natuurgebied.