• Concert

FKJ 2023 - extra show

support: Crayon

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 33,35
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 Crayon 21:00 FKJ

De Franse multi-instrumentalist FKJ aka 'French Kiwi Juice' maakt muziek die je niet in een hokje wil plaatsen. Zijn vrije en kleurrijke (live)arrangementen kunnen de soundtrack zijn voor allerlei spannende scenarios. Van een huisfeestje in Hong Kong, een road trip door de Australische outback of een nachtelijke wandeling door de straten van Parijs. Je hoort het allemaal terug op FKJ's zelfgetitelde debuutplaat uit 2017, waar hij moeiteloos schakelt tussen complexe electronica, ontzettend gladde blues en originele pop met een soulvolle twist. In 2022 verscheen zijn derde album ‘Vincent’, waarvoor hij samenwerkte met o.a. Little Dragon, ((( O ))), Toro y Moi en Carlos Santana. De nieuwe tracks vielen in de smaak bij zijn optreden op Lowlands en in maart 2023 is hij terug in Melkweg met een gloednieuwe live show.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.