Grace Carter

Grace Carter

OZ

Prijs € 18,40*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Grace Carter

support: Kwaku Asante

De Britse zangeres Grace Carter komt terug naar Amsterdam! Deze lady uit Londen is hard op weg een grote te worden. Grace laat op jonge leeftijd heel wat emoties en muzikale volwassenheid horen in haar muziek, zoals in de prachtige tearjerkers 'Silence' en 'Silhouette'. Haar EP ‘Saving Grace’ doet denken aan Nina Simone en Lauryn Hill, twee iconen die ze tot haar grootste inspiraties rekent. Na indrukwekkende shows in onze Upstairs vorig jaar en een indrukwekkende set op Pinkpop dit jaar is Grace helemaal ready voor de OZ, mét nieuwe muziek!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt