• Concert

Gracie Abrams

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:15 VIP Q&A Check-in 17:45 VIP Early Entry Check-in 19:00 Doors 19:30 Searows 20:30 Gracie Abrams

Als zowel Phoebe Bridgers als Taylor Swift, Lorde en Billie Eilish fan zijn, weet je dat je een topmuzikante in handen hebt. Gracie Abrams is amper 23, maar is nu al niet meer weg te denken uit het hedendaagse poplandschap. Ze heeft al twee EP's op haar naam staan, en in februari zal haar nieuwste plaat 'Good Riddance' verschijnen: het rauwe en intieme resultaat is van een lange relatie die stukliep tijdens de pandemie. In 2022 tourde ze nog mee met Olivia Rodrigo als voorprogramma tijdens haar 'Sour' tour, dit najaar staat ze in onze Max! 

Goed voorbereid naar de show

Hoe laat mag ik in de rij komen staan? Hoe laat moet ik aanwezig zijn als ik VIP-tickets heb? Hoe lang duurt het concert? Het antwoord op deze en veel meer prangende vragen over onze popshows vind je via onderstaande knop!