• Concert

GRANDSON

I LOVE YOU, I’M TRYING

Support: NOISY

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.00 Doors 19.30 Noisy 20.30 Grandson

Onder de artiestennaam grandson combineert Jordan Benjamin blues achtige hard rock gitaren, door trap beïnvloede beats en EDM. Samen met teksten die onderwerpen als verslaving, geestelijke gezondheidsproblemen en de worstelingen van het dagelijks leven onder de loep neemt, komt de muziek van de Canadese singer-songwriter tot stand. 

Inmiddels is grandson getekend bij label Fueled by Ramen en komt op 5 mei de nieuwe plaat ‘I Love You, I’m Trying’ uit. Zijn meest persoonlijke en kwetsbare plaat die hij ooit heeft uitgebracht. Deze plaat volgt 'Death of an Optimist'. Naast zijn eigen platen ken je grandson misschien ook van zijn single 'Rain' die hij samen met Jessie Reyez schreef voor de film The Suicide Squad.

Het concert van GRANDSON in Melkweg is uitverkocht! Geen ticket kunnen scoren? Er zijn nog tickets voor het concert in Doornroosje op 7 oktober.