Hobo Johnson & The Lovemakers

Hobo Johnson & The Lovemakers

Max

Prijs € 21,30*

Afgelast

Dit is het verplaatste programma van 6 maart 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Hobo Johnson & The Lovemakers

Hobo Johnson brengt zijn unieke producties en storytelling lyrics naar onze Max! Door hiphop, folk, indie, en punk te mixen hebben hij en zijn band ‘The Lovemakers’ een grote following weten te krijgen. De live optreden van zijn track ‘Peach Scone’ bij NPR Tiny Desk Contest ging viraal en had binnen de kortste keren 50 miljoen streams met co-signs van onder andere Noisey en DJ Booth. Born and raised in California, benoemt hij Lupe Fiasco en D12 als één van zijn inspiraties én weet hij te refereren naar zowel Shakespeare als Jay-Z in tracks.

Na twee krachtige shows in de Max en een uitverkochte OZ is de zanger terug met nieuwe tracks waarin hij net zo cynisch en kritisch is zoals we hem kennen van zijn vorige muziek. Niet vreemd dat we onwijs uitkijken naar zijn terugkeer naar de Max!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt