Honne

Honne

Max

Prijs € 22,70*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Honne

support: Jeffe

Andy Clutterbuck en James Hatcher gaan als een speer! In 2016 sprong het Londense duo van Eurosonic direct naar Best Kept Secret Festival en werd debuutalbum 'Warm On A Cold Night' door 3FM uitgeroepen tot zwoelste album van het jaar.

HONNE (Japans voor 'ware gevoelens') maakt warme, elektronische soul die ze zelf graag omschrijven als 'babymaking music'. Hun melancholische sound doet je al gauw denken aan artiesten als Jamie Woon en The XX, maar is dankzij het vleugje synthpop catchy en uitermate dansbaar. Deze zomer komt er een nieuwe plaat aan en daar hoort natuurlijk een wereldtour bij. De tracks 'Day 1' en 'Sometimes' zijn alvast een fijn voorproefje en hiernaast te beluisteren!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt