• Concert

IDKHOW

support: Balancing Act

MAX

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

I Don’t Know How But They Found Me, kortweg iDKHOW, is het creatieve brein van Dallon Weekes, voorheen bekend van The Brobecks. Op zijn meest recente werk, 'GLOOM DIVISION', geproduceerd door Dave Fridmann (bekend van Tame Impala, MGMT en The Flaming Lips), horen we alles van R&B tot postpunk tot aan artpop. Het is zijn meest persoonlijke werk ooit, waar hij ook zijn leven als neurodivergent verkend.  In 2019 zette het iDKHOW onze Upstairs al op zijn kop, dus bereid je voor. Met zijn nieuwste album 'GLOOM DIVISION' in de aanslag, staat Weekes klaar om deze keer ons Max-podium te veroveren.

Support: Balancing Act

Het dynamische viertal dat zichzelf omschrijft als "Dark, Sexy, and Sick" en kan omschreven worden als alternatieve rock. De opkomende band behaalde dit jaar meerdere successen, zoals hun debuuttournee waarmee ze verschillende Engelse poppodia uitverkochten. Ook werden ze bestempeld als de favoriete band van de nieuwe generatie, door radiolegende Jack Saunders (BBC Radio 1). En nu mogen ze I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME, bijstaan tijdens de GLOOMTOWN tour.