• Concert

Igor

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11,50 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:00 Zaal Open 19:00 Igor

De 22-jarige Igor (producer, vocalist, artistiek leider) vond zijn beginnen op een computerscherm vanuit een boeren-zolderkamer in musschendorp. - waar het internet hem aan de wereld buitenaf introduceerde. De utopische fragmentatie en het gevoel van abstracte saamhorigheid dat komt kijken bij de oneindige mogelijkheid van het internet, vormt hem, zijn kunst en met hen een generatie van leeftijdsgenoten.

Igor ontwikkelt vlug een grote voorliefde voor taal, lef en overwoekerend geluid uit een reeks van verschillende achtergronden. Verbreedt zich als vocalist (zang, rap, gesproken woord), fysiek performer, componist, arrangeur aan het utrechts conservatorium. en leert hier zijn waanbeelden, met invloeden uit hiphop, kleinkunst en klassieke muziek, tot realiteit te scheppen. wat zich vormt in energieke shows vol virtuoze muzikaliteit en emotionele overweldiging.

In 2020 vormde deze artistieke veelvraat een vijftigkoppig orkest, dertig-koppige eventorganisatie en dertig-koppig visueel team, rondom zijn debuutproject ‘kind aan zee’. Voorzichtig wisselt het nu zijn kindermaten in voor grotere schoenen, en maakt het zich klaar om nederlandse oren te verfrissen met nieuw geluid van een nieuwe generatie!