• Expositie

Milk Expo Opening: The essence of self expression

Milk Solo Expositie curated by Milk Made

MILK

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  “The essence of self expression” 

  Voor velen is hun haar een belangrijk instrument voor zelfontdekking, waarmee ze zich op een authentieke manier kunnen presenteren zonder zich aan te trekken van wat anderen denken. Deze serie portretten laat zien hoe haarstijlen en queer-identiteiten samenkomen, en bekritiseert tegelijkertijd het stereotype dat er maar één manier is om er queer uit te zien. Deze serie legt de nadruk op zichtbaarheid van BIPOC (Black, Indigenous, and People of Color)  mensen, omdat deze perspectieven vaak onderbelicht blijven in de visuele representatie van zelfexpressie en stijl.  

  Met dank aan: Halil Kaya (co-productie), Zehra Nur Solmaz Göktaş (assistentie), Sharmila Vooren (MUA) en alle andere prachtige individuen die hebben bijgedragen aan het tot stand brengen van dit project.  

  Op dinsdag 16 januari openen we deze tentoonstelling van 19:00-21:00. Ingang via Milk Café aan de Marnixstraat 409.

  DJ - SPOKEN WORD - DRINKS

  Spoken Word door Sarah Ben Messoud
  DJ: Imogene

  Over de fotograaf

  Yasemin Demirözcan (2000) is een opkomende fotografe die haar inspiratie haalt uit haar begrip van menselijke connecties en sociale dynamiek, dankzij haar achtergrond in de sociologie. Ze gelooft sterk in de kracht van fotografie om bruggen te slaan en een gevoel van herkenning op te wekken. Haar doel is om betekenisvolle gesprekken te starten en de complexiteit van de menselijke ervaring te verkennen met haar werk. 


  Dit programma is georganiseerd door Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. De expositie is gecureerd door Sharon Ngu-Nji. 

  Deze tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds.