MilkMade

Milk Made is een trainingsprogramma voor jongeren tussen de 16 en 28 jaar die geïnteresseerd zijn in muziek, fotografie, film of clubavonden. Voor pioniers met grootste plannen, of voor mensen die willen ontdekken wat ze leuk vinden door een kijkje in de keuken te krijgen. Een plek waar de deelnemers makkelijker hun eigen gang kunnen gaan met professionals die deze ruimte kunnen bieden. Waar nieuwe subculturen in de rafelrandjes kunnen ontwikkelen. In vijf maanden tijd ontmoet je belangrijke pioniers uit de sector, leer je over grote producties en bijzondere marketingcampagnes. Maar bovenal, krijg je de ruimte om jouw ideeën verder te ontwikkelen. 

Milk Made lichtingen 2018-2021
Van 2018-2021 hebben 30 jongeren deelgenomen aan het programma Milk Made, waar ontzettend veel mooie programma’s uit voorgekomen zijn die hier op deze pagina te vinden zijn. Sommige programma’s hebben zich doorontwikkeld tot vaststaande concepten, zoals de clubnacht Gowtu. De meeste van de jongeren hebben zich na het Milk Made programma ook verder ontwikkeld, en vele van hen werken in de creatieve of cultuursector als eventmanager, creative, marketeer of programmeur. En daar zijn we heel trots op! Momenteel nemen wij geen nieuwe deelnemers aan voor het Milk Made programma. We herzien het programma, scherpen het aan en brengen vernieuwing aan waar nodig. Om deze reden kun je je vanaf september 2023 weer aanmelden. Dus hou deze pagina vanaf de zomer van 2023 in de gaten voor de nieuwste informatie over deelname.

Mocht je tussendoor vragen hebben over het programma of alvast je interesse kenbaar maken, dan mag je ons natuurlijk altijd mailen!