• Concert

Jake Bugg

OZ

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De Britse indierocktroubadour Jake Bugg is na zijn tournee als gast van Liam Gallagher en John Squire terug met zijn zesde album ‘A Modern Day Distraction’. Op het album keert Jake terug naar zijn roots met een rock-gedreven sound en teksten die zijn ontstaan uit frustratie over maatschappelijke ongelijkheid.

Voordat zijn nieuwe album uitkomt, wordt eerst zijn nieuwe single ‘Zombieland’ uitgebracht, een gitaargedreven opzwepende ode aan de velen die gebroken zijn door de onontkoombare dagelijkse sleur. In november begint de zanger aan zijn tour met stops door de UK en Europa, waaronder Melkweg. Op woensdag 13 november 2024 staat hij in onze OZ!