JOOST VAN BELLEN GAAT DOOR met Boys Noize en Elli Acula

JOOST VAN BELLEN GAAT DOOR met Boys Noize en Elli Acula

Max
voorverkoop:

Prijs € 23

Tickets

Minimumleeftijd: 18+

Dit is het verplaatste programma van 10 september en 11 december, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op die data geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

JOOST VAN BELLEN GAAT DOOR met Boys Noize en Elli Acula

Boys Noize / Elli Acula / Joost van Bellen

In welke bochten hij zich ook moet wringen: JOOST VAN BELLEN GAAT DOOR. Bewapend met zwaargewicht Boys Noize en de kersverse technotijger Elli Acula ragt Van Bellen als een sloopkogel de rottijden aan gruzelementen en blaast hij de nachten nieuw leven in.

+/– (Polarity) is de titel van het nieuwe album van Boys Noize. Hij heeft beloofd die door de speakers van de Max te gaan jassen. Tel daarbij op dat Elli Acula inmiddels internationaal doorbreekt en dan weet je het… dat wordt oerknallen op het allerhoogste niveau. Voor de rebelse indie-dancer, de rauwe technoraver, de old & new skool electroliefhebber en iedereen die daartussen vliegt: De Max is waar Joost je vrijdag 6 mei met open armen ontvangt.

LET OP: die armen zaten meer dan anderhalf jaar hartstikke dichtgeklapt dus reken maar dat de knuffel en het weerzien overweldigend zullen zijn. De Melkweg is goed verzekerd, dus dat dak mag er faliekant vanaf!


Melkweg tipt