• Club

Joost Van Bellen Gaat Door: Queer Amsterdam Edition

Christeene (New York, Live) / Louisahhh (Paris, dj-set) / Lewis G. Burton (London, dj-set) / Joost van Belllen (Amsterdam, dj-et) / Juliana X (Rotterdam, dj-set) / Anto López Espinoza (Madrid, performance) / Simomo Bouj (Rotterdam, performance)

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,15 presale
  • € 22,50 Door
  • Gratis voor jaarleden
  • Minimumleeftijd 18+

Op zondag 23 juli, de bloedhete avond en nacht van het openingsweekend van Queer Pride, zet Joost van Bellen de bloemetjes binnen in de club. Dat zijn er veel en in alle mogelijke kleuren. Van Bellen draait rug-aan-rug met Juliana X van queerclub Zuperstition uit Rotterdam. Superster en vuige dragterrorist Christeene vliegt op haar bezemsteel over uit New York City voor een exclusief optreden. Industrial techno & punkraver Louisahhh is een van de coolste dj's op aarde en komt vanuit Parijs voor een knalset. Lewis G. Burton, mede-oprichter van het beruchte Inferno uit Londen, sloopt de boel en sluit daarmee deze nu al legendarische nacht af. En dat is niet alles: twee vermaarde nachtdieren en kunstenaars doen hun prachtige duit in het zakje. De Spaanse Anto López Espinosa én de Vlaams-Marokkaanse Simomo Bouj zetten beiden een kunstperformance van hoog niveau neer. We raden je aan om een groot kruis door je plannen van de maandag zetten!

NOTE: In onze Cinema wordt voorafgaand aan dit programma nog een favoriete film van Joost vertoond. Bezoekers van de film mogen gratis blijven voor de clubnacht!

Dit programma is onderdeel van Pride & Prejudice. Ontdek hier meer! 

JvB Gaat Door Queer Edition is onderdeel van het officiële programma Queer Amsterdam dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt. Van 22 juli t/m 28 juli voorafgaand aan de Pride Amsterdam zal de stad in het teken staan van queerness: in al haar soorten en maten, in al haar kleuren en vormen. De stemmen vanuit de queer gemeenschap zullen te allen tijde leidend zijn. Waarden als sociale rechtvaardigheid, anti- discriminatie en (inter)nationale solidariteit zullen als rode draad door de programmering lopen.

Vooraf