• Concert

Käärijä

MAX

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Nadat deze show van Käärijä razendsnel uitverkocht, is er een extra show toegevoegd op maandag 28 oktober

De Finse artiest Käärijä behaalde in 2023 de tweede plaats in de finale van het Eurovisie Songfestival met zijn nummer "Cha Cha Cha". Hoewel hij officieel niet won, was hij toch een grote winnaar. "Cha Cha Cha" bereikte namelijk de 7e plaats op de wereldwijde Spotify-hitlijst en werd daarmee het meest gestreamde Finse nummer aller tijden. Käärijä houdt er niet van zich te beperken tot één genre en mixt moeiteloos elementen van rap, metal en elektronische muziek in zijn tracks, met een goede portie humor in zijn teksten.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

MEER DATA