Kans

Kans

Upstairs

Prijs € 16,70*

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar 21 oktober in de OZ. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Kans

Vanwege de overweldigende animo voor de show van Kans hebben wij deze verplaatst van de Upstairs naar onze OZ! Kaartverkoop start zat 29 mei om 10u!

Kans staat op 26 oktober in onze Upstairs! De Amsterdamse rapper is al sinds 2016 als MC te zien in shows van Jonna Fraser én stond toen al op het debuutalbum van Josylvio met een gastbijdrage op ‘Was Je Bij Me’ en de hitsingle ‘Doe Je Dans’ met Bizzey, Jozo en Adje. Onder de alias YOUNGBAEKANSIE heeft hij al meerdere projecten uitgebracht, waaronder ‘Mooie Man’ en ‘Vibes’ met gastbijdrages van o.a. Sevn Alias en Idaly. Vorig jaar kwam zijn debuutalbum ‘deze eenzaamheid laat mij niet alleen’ uit – een 13 tracks tellende, Nederlandstalige R&B plaat met hip-hop, trap en Caribische invloeden. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt