Katchafire

Katchafire

OZ

Prijs € 25,30*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 4 juli 2020. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Katchafire

Support: Starfish

Een avond met zonnige roots-reggae van de bovenste plank uit Nieuw-Zeeland. Katchafire begon als bescheiden Bob Marley-tributeband, maar kan zichzelf inmiddels met recht de troubadours van de Pacific Spirit noemen. ‘Big in New Zealand’, maar zeker ook ver daar buiten. De eerste twee albums van deze volledige Maori-band werden platinum, met vele hits, waaronder 'Seriously', 'Frisk Me Down', 'Get Away' en 'Giddy Up' - de best verkochte single van Nieuw-Zeeland in 2003. Menig festival en podium is door de band in vuur en vlam gezet en vele grootheden hebben met ze samen gewerkt, zoals The Wailers, Damian Marley en Alpha Blondy. Party time!

In het voorprogramma staat Starfish. Met hun zonnige mix van reggae, pop, ska en rock nemen deze jongens je mee naar het strand! De vier bandleden wonen dichtbij de kust en dat zul je merken tijdens de optredens. Wanneer Starfish begint te spelen, verandert ieder optreden in een stomend heet, zomers feest!Melkweg tipt