• Concert

Kenny Wayne Shepherd

The Trouble Is… 25th Anniversary World Tour

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 37,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 20:00 Kenny Wayne Shepherd

Inmiddels is de Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter Kenny Wayne Shepherd toch wel te scharen onder de veteranen van de blues rock. Hij was pas 18 jaar toen hij zijn debuutplaat ‘Ledbetter Heights’ (1995), welke werd opgevolgd door zijn carrièrebepalende tweede album, ‘Trouble Is...’ in 1997. Een plaat die in 2023 al 25 jaar uit is. Speciaal om die gelegenheid komt Kenny Wayne Shepherd met een nieuwe versie van de plaat, maar belangrijker komt hij ook weer voor een optreden richting Melkweg. 
Sinds hij op zijn zevende voor het eerst een gitaar in zijn handen nam, heeft hij deze niet meer losgelaten en zichzelf opgewerkt tot een van de beste (blues)rockgitaristen ter wereld.

Met een stijl geïnspireerd op iconen als Jimi Hendrix, Slash en Stevie Ray Vaughan heeft hij een enorme live-reputatie opgebouwd. Waarmee hij ook het podium mocht delen met grootheden als Aerosmith, Bob Dylan, The Rolling Stones, the Eagles, Van Halen, Lynyrd Skynyrd en met Stevie Ray Vaughan’s voormalige begeleidingsband Double Trouble. Daarbij heeft Shepherd miljoenen albums verkocht en meerdere Grammy nominaties ontvangen!