Kid Francescoli

Kid Francescoli

OZ

Prijs € 20,70*

Uitverkocht

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 14 maart 2020 naar 25 november 2020 naar 7 april 2021 naar 17 september 2021, en wordt nu verplaatst naar 30 april 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Kid Francescoli

Elektropop-formatie Kid Francescoli imponeerde in 2014 al met het prachtige album "With Julia" en een paar jaar later met de indie-hit 'Moon'. Heerlijke popsongs met spacey synths en dromerige vocalen. Allemaal geïnspireerd door de waterkant van thuisbasis Marseille. Vorig jaar kwam zijn album ('Lovers') uit, met de sensuele vocals van onder andere R&B-zangeres Nassee en melancholische synths. Maar ook na zijn album heeft hij niet stilgezeten, want dit jaar is nog de single 'You Love' uitgekomen samen met iOni. 
Evenredig aan de successen van Franse collega's L'Impératrice, French 79 en Agar Agar afgelopen jaren mag Kid Francescoli zeker niet op je lijstje ontbreken!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt