• Concert

Kid Kapichi

support: Snayx

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19.30 Doors 20.00 Snayx 21.00 Kid Kapichi

Na jarenlang zwoegen en ploeteren brak Kid Kapichi eindelijk door nadat ze op het verjaardagsfeest van punk icoon Frank Carter optraden. Carter nam het viertal mee op tour en de muziek raakte de harten van punk liefhebbers. De band tackelt onderwerpen als racisme, armoede en mentale gezondheid, en dit gemixt met hun ruige sound zorgde voor veel succes na hun eerste album, ‘This Time Next Year’. Er volgde een tweede album, ‘Here’s What You Could Have Won’, waarop de Britten samenwerkten met Bob Vylan en Dom Craik van Nothing But Thieves. 

Medio maart komt hun album 'There Goes The Neighborhood’ uit, wat een vervolg is van ‘Here’s What You Could Have Won’. Fans konden al genieten van een voorproefje van het album met de single ‘Let’s Get To Work’, een dansbaar punknummer die de mens motiveert zelf de klus te klaren. In 2023 stond Kid Kapichi in een uitverkochte Upstairs, nu keren ze terug naar de Melkweg en betreden ze het podium van de OZ!

Support: SNAYX

Dit punk trio uit de muzikale stad Brighton brengt ons speelse punk met explosieve riffs en confronterende vocalen. De nieuwe favoriete band voor liefhebbers van Bob Vylan en Soft Play!