• Concert

La Dispute

Support: Pool Kids / Oceanator

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:45 Oceanator 20:25 Pool Kids 21:10 La Dispute

De live performances van La Dispute zijn intens en genadeloos. In 2004 werd de Amerikaanse post-hardcore band gevormd door vijf vrienden uit Michigan. Zij brachten in 2007 hun eerste EP ‘Vancouver’ uit en die werd al snel opgevolgd door een vloedgolf aan vette releases. De sound van La Dispute doet denken aan bands als Refused, At The Drive-In en Thursday. 
Nu twaalf jaar na de release van ‘Wildlife’ komt de band richting Amsterdam om het album te vieren en integraal te spelen! De plaat ‘Wildlife’ is een onderzoek van een stad in beweging, de mensen die het bevolken, en de tragedies die hen en ons schijnbaar elke dag overkomen.Het verslag wordt verteld door middel van de korte verhalen van een jonge man die alleen in een kamer zit, en documenteert zoektocht van een individu naar betekenis in de beproevingen van anderen te midden van de gevolgen van zijn eigen niet nader genoemde tragedie.

De avond wordt geopend door Pool Kids en Oceanator!

POOL KIDS

Deze indie-rockers uit Florida omschrijven zichzelf als 'twinkly math-influenced emo music'. De band is lekker op weg en enthousiasmeerde Pitchfork met de release van hun self-titled plaat en mogen Hayley Williams (Paramore) tot hun fans rekenen.

OCEANATOR

Achter Oceanator schuilt multi-instrumentalist Elise Okusami. In 2020 bracht haar debuutalbum 'Things I Never Said' uit. Aandacht van Noisey, Under The Radar, Stereogum volgde en  SPIN nam de band op in hun “20 Most Interesting New Artists of 2020” lijst.