• Concert

Lauren Spencer Smith: Mirror Tour

support: Henry Moodie, Geena Fontanella

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • € 125 VIP1 - Meet&Greet Experience
  • € 80 VIP2 - Q&A Experience
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Voor deze show zijn 2 soorten VIP-pakketten te koop. VIP 1 - Lauren Spencer Smith Package bevat: - Toegang tot de show - Meet & greet en individuele foto met Lauren Spencer Smith - Q&A-sessie - Gesigneerde poster - VIP-laminaat - First entry VIP 2 - Lauren Spencer Smith Q&A Package bevat: - Toegang tot de show - Q&A-sessie - Gesigneerde poster - VIP-laminaat - First entry De VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet verantwoordelijk voor de samenstelling en de afwikkeling van de VIP-pakketten.

16:30 VIP1 check in 17:15 VIP2 check in 19:00 Doors 19:30 Geena Fontanella 20:10 Henry Moodie 20:50 Lauren Spencer Smith

De Canadese singer-songwriter Lauren Spencer Smith ging viraal met haar cover van Lady Gaga's 'Always Remember Us This Way' die ze zong bij haar vader in de auto. Haar muziek is geïnspireerd door artiesten als Adele, Sam Smith en Lewis Capaldi, en het is dan ook geen verrassing dat haar debuut-EP 'Mixed Emotions' een prachtige verzameling is geworden van soulvolle ballades en krachtige popnummers. Check zeker haar nieuwste single 'Best Friend Breakup' - een emotioneel en persoonlijk nummer over een pijnlijke verbroken vriendschap. Een niet te missen act! 

Goed voorbereid naar de show

Hoe laat mag ik in de rij komen staan? Hoe laat moet ik aanwezig zijn als ik VIP-tickets heb? Hoe lang duurt het concert? Het antwoord op deze en veel meer prangende vragen over onze popshows vind je via onderstaande knop!