• Concert

LEISURE

support: Charlie Avalon

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Charlie Avalon 21:00 LEISURE

LEISURE heeft onlangs hun vierde album uitgebracht! Het vijftal bracht de band op in 2015 na een spontane trip door Nieuw-Zeeland en hebben al succes bereikt over de hele wereld. Na drie albums, meer dan 400 miljoen streams en uitverkochte tours door Nieuw-Zeeland, Australië en Europa, kwamen ze afgelopen september met 'Leisurevision'. Het album is een mix van blue-eyed-soul, jaren tachtig post-disco, en jaren negentig hip-hop, en zo dus een goede representatie van de genre-bending groep uit Nieuw-Zeeland. Mis ze niet wanneer ze het podium van onze OZ betreden op 14 juni!

Support: Charlie Avalon
Ben je tijdig in de zaal, dan geniet je ook van de opzwepende tunes van Charlie Avalon! Het vrouwelijk dj-duo Charlie Avalon creëert een nachtclubervaring met genres als alternatieve dance, pop en indie, met bijzondere plaatkeuzes die tot ver buiten de geaccepteerde grenzen van clubmuziek reiken. Charlie Avalon siert hun sets altijd met aanstekelijke energie en een vleugje 'je ne sais quoi' en draaide al eerder op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open en clubs als Skatecafe, Schietclub, TivoliVredenburg en Paradiso.