• Concert

LIFE OF AGONY acoustic tour

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 85
  • € 69,60 VIP upgrade
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor deze show zijn VIP-pakketten te koop. Een VIP-pakket bestaat uit: - Photo - Op with Life Of Agony co - founders Mina Caputo, Joey Zampella, & Alan Robert - Private Autograph Signing Session - Official Event Laminated VIP Pass - Limited - Edition Full - Color Event Poster - Limited - Edition Enamel Pin Een VIP-ticket is alleen geldig is i.c.m. regulier ticket en lidmaatschap. De VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afhandeling van deze pakketten.

18:00 Doors 19:00 Aanvang film 20:40 Q&A 21:40 Acoustic Set

De Amerikaanse alternatieve metalband Life Of Agony debuteerde in 1993 met het album River Runs Red. Inmiddels een klassieker en in 2017 door het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone zelfs opgenomen in de ‘Top 100 Greatest Metal Albums Of All Time’. Na een uitverkochte MAX keert de band in 2024 terug met een bijzondere, akoestische set, Q&A met de band en screening van ‘The Sound of Scars’. Een avond voor de echte fan, waar slechts een beperkt aantal tickets voor beschikbaar is!

Dit concert is seated, dit betekent dat er op de vloer zitplekken zullen zijn. Dit gaat om ongeplaceerde zitplekken. Het is niet mogelijk om een stoel te reserveren.