• Concert

Life Of Agony / Prong

support: Tarah Who?

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 19:30 Tarah Who? 20:20 Prong 21:30 Life of Agony

De Amerikaanse alternatieve metalband Life Of Agony debuteerde in 1993 met het album River Runs Red. Inmiddels een klassieker en in 2017 door het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone zelfs opgenomen in de ‘Top 100 Greatest Metal Albums Of All Time’. Nu dertig jaar na de release van deze plaat, komt de band het dit jubileum vieren in Amsterdam!

Bijna drie decennia lang toerde de groep over de hele wereld en deelde ze podia met de grootste namen in de rock, waaronder Metallica, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Foo Fighters en The Red Hot Chili Peppers. Life of Agony heeft tot nu toe meer dan een miljoen albums verkocht.

Special guest op deze avond is heavy metalband Prong. De band ontstond in de jaren '80 in het legendarische CBGB's door Tommy Vector, Mike Kirkland en ex-Swans drummer Ted Parson. In de begin jaren creëerde de band vooral een sound in de hardcore punk en thrashmetal hoek. Maar naarmate bands als Machine head, Sepultura en Life of Agony in de jaren '90 opkwamen verschoof het geluid van de band meer de kant op van industrial, groove metal.

De avond wordt geopend door het duo Tarah Who?.