Lous and the Yakuza

Lous and the Yakuza

OZ

Prijs € 16,10*

Dit is het verplaatste programma van 31 mei 2022, dat vanwege de gezondheidsreden op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Lous and the Yakuza

Support: Saràh Phenom

Marie-Pierra Kakoma (Lous) heeft zich met de release van haar eerste album Gore, internationaal op de kaart gezet. Lous and the Yakuza ken je van de platinum singles Dilemme en Amigo. De Belgische singer-songwiter-alleskunner werkte samen met o.a. Joey Bada$$, Sfera Ebbasta en de Spaanse producer El Guincho, bekend van Björk en Rosalía, aan haar unieke mix van trap en chanson. Dit bracht haar - als eerste Belg - naar Jimmy Fallon, een interview in The New York Times en ze werd het gezicht van Louis Vuitton. Nu de coronamaatregelen eindelijk verdwenen zijn is het hoog tijd voor haar eerste show in Amsterdam! 

De support act is Saràh Phenom! De Belgische artiest behoort tot een nieuwe generatie multidisciplinaire talenten van muziek tot fashion. Na het succes van haar eerste EP ‘Phenom's Heartbreak Tales, met invloeden van pop, r&b en hiphop, werkt ze nu aan de opvolger. Hier gaan we nog veel van horen!

  • 19:30 Zaal Open
    20:00 Saràh Phenom
    21:00 Lous and the Yakuza
  • Tweet this

Melkweg tipt