• Concert

Lous and the Yakuza

Support: Saràh Phenom

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Deuren open: 19:00 Aanvang programma: 20:00

Marie-Pierra Kakoma (Lous) heeft zich met de release van haar eerste album Gore, internationaal op de kaart gezet. Lous and the Yakuza ken je van de platinum singles 'Dilemme' en 'Amigo'. De Belgische singer-songwiter-alleskunner werkte samen met o.a. Joey Bada$$, Sfera Ebbasta en de Spaanse producer El Guincho, bekend van Björk en Rosalía, aan haar unieke mix van trap en chanson. Dit bracht haar - als eerste Belg - naar Jimmy Fallon, een interview in The New York Times en ze werd het gezicht van Louis Vuitton. Eerder dit jaar stond ze al bij ons in de OZ, en in februari keert ze terug naar de Max! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

 

De support wordt deze avond verzorgt door Saràh Phenom. De nog maar 22-jarige zangeres beperkt zich niet alleen maar tot muziek, en staat voor een nieuwe generatie zangeressen die zich niet meer laat inperken. Door pop, R&B en hiphop met elkaar te combineren, creëert zij haar eigen unieke sound. Deze brengt zij samen met Lous naar de Max!