Maisie Peters

Maisie Peters

OZ

Prijs € 17,25*

Afgelast

CJP

Prijs € 14,40

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Maisie Peters

Dit programma is afgelast. Alle kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met meer informatie over de afwikkeling hiervan. Gezien de uitzonderlijke situatie rondom het opschorten van ons complete programma tot en met 31 maart i.v.m. het coronavirus (covid-19) zijn we helaas niet in de gelegenheid om iedereen direct van uitgebreide informatie te voorzien. We hopen op jullie begrip.

De 19-jarige Maisie Peters begon haar carrière met het spelen in donkere pubs in thuisstad Brighton, maar werd pas echt bekend nadat ze vanuit haar slaapkamer haar demo's deelde op YouTube. Online wist de jonge zangeres een zeer betrokken fan community op te bouwen met haar frisse popsongs en honingzoete stem. Daarnaast werd Maisie's talent al snel opgemerkt door de makers van Love Island, die haar nummer ‘Feels Like This’ gebruikten in de show. Daarnaast staat Maisie op de gloednieuwe soundtrack van de DC-film "Birds of Prey" met het nummer 'Smile'. The Line Of Best Fit noemde haar sound afgelopen jaar "the best observational pop of 2019" en ook Sam Smith en Lewis Capaldi zijn fan!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this


Melkweg tipt