• Concert

Mezerg

Support: Jacob Dubbel

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:00 Jacob Dubbel (DJ-set) 20:30 Mezerg

De multi-getalenteerde instrumentalist Mezerg is een echte pionier op het gebied van moderne muziektechnologie en een van de meest creatieve muzikanten die je waarschijnlijk zult tegenkomen. Met handen en voeten verbonden aan zijn instrument maakt hij elektronische muziek van onverwachte elementen, met ritmes die variëren van funk tot acid techno, improviserend met keyboards, effectpedalen en de theremin die emblematisch is geworden voor zijn project.

Op 31 maart brengt deze eenmansband uit het nachtleven met zijn dynamische sound een eerbetoon aan zowel de jazzbars als de club.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.