• Concert

Mike Love

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Mike Love

Revolutionaire muziek lijkt in deze tijden misschien moeilijk te verkrijgen, maar dat betekent niet dat de revolutie niet meer aan de gang is. Maak kennis met Mike Love uit Hawaï, die zijn positieve en krachtige boodschap over de hele wereld verspreidt.

Love's unieke stijl en sound is diep geworteld in de spiritualiteit en de boodschap van reggae en Rastafari, terwijl hij ook progressieve en klassieke rock, soul, blues, flamenco, jazz, klassiek en nog veel meer combineert. De kern van Mike's muziek is genezing - hij is een actief voorvechter van sociale, dieren- en milieurechten en gebruikt zijn muziek als een middel om op te voeden en te verenigen.