• Concert

Mothica

support: Starbenders

OZ

  • Prijs:
  • € 23
  • € 57,50 VIP
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor dit concert zijn VIP-tickets beschikbaar. Een VIP-ticket bestaat uit: Toegang tot de show, een fotomoment met Mothica, één gesigneerde exclusief VIP-GIFT, priority entry, early merchandise shopping. Deze VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afwikkeling van deze VIP-pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Op de scheidingslijn van hyperpop en rock vinden we Mothica. Met invloeden van iconen als Bring Me The Horizon en Poppy, die beiden de grenzen van zware muziek verleggen, neemt McKenzie Ellis ons mee in haar 'genre-mashing' geluid. Waar het in 2014 begon met haar indie, 'gloom pop' sound, weet ze met haar meest recente werk 'NOCTURNAL' haar liefde voor emo en rock ook door te trekken naar haar muziek in een zwaarder geluid! McKenzie benadert haar muziek vanuit een 'pop-lens', maar injecteert het met een overvloed aan rock- en metalelementen, waarvoor ze onder andere samenwerkte met  Polyphia, Scene Queen en Papa Roach.

Support: Starbenders

Vóór Mothica hoor je de Amerikaanse glamrockband Starbenders. De band bracht sinds 2013 verschillende singles, EP’s en albums uit, met meest recent hun album ‘Take Back The Night’. Mis het niet!