• Concert

My Baby

support: LUKA

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Zaal Open 19:30 LUKA 20:30 My Baby

De psychedelische bluesgroep My Baby keert terug naar ons pand met gloednieuwe muziek! Het Amsterdamse trio - bestaande uit broer en zus Cato en Joost van Dijck en gitarist Daniel de Vries -  begon in 2012 na een afsplitsing van de soulband The Souldiers. Al van debuutplaat 'My baby loves voodoo!' werd genomineerd voor een Edison, en voor de vierde plaat ontvingen ze datzelfde beeldje voor Best Alternative Album in 2019. 

Vijfde album 'sake sake sake' - geboren in covidtijd en gemixt door Steve Dub (o.a. The Chemical Brothers & Daft Punk)  - is een aantrekkelijke dansplaat geworden, met wederom enthousiaste ontvangst. Op 24 december brengen ze het resultaat tot leven met een show in onze Max. Don't miss out!


"Maar bovenal is de nieuwe My Baby een dansplaat, met onweerstaanbare beats die culmineren in opwindende drops. De juiste plaat op het juiste moment dus, want na twee jaar bankzitten is het vooruitzicht van lekker springen op hun exotische mengeling van rock, blues en dance wel erg aantrekkelijk." - OOR