Nadia Rose

Nadia Rose

Upstairs
€ 15 + lidmaatschap
Afgelast
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Nadia Rose

De 24-jarige Britse rapster Nadia Rose is, zoals ze dat in Londen zeggen, wavey! Rose staat bekend om haar tasty dancehall flavours die ze mixt met hiphop en grime. Haar liefde voor muziek is ontstaan vanuit haar Jamaicaanse roots; haar vader was een dancehall MC/DJ en haar neef is niemand minder dan grimeheld Stormzy. Rose startte haar carrière echter op eigen kracht met tracks 'Station' en ‘D.F.W.T.’, en bracht in januari haar eerste EP ‘Highly Flammable’ uit. Vorig jaar was ze een graag geziene gast op festivals in de UK en won ze een MOBO Award in de categorie Best Video voor 'Skwod'. In april zag je haar al bij Encore, en 5 december keert ze terug naar de Melkweg! Bring your Skwod!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt