Newārk

Newārk

Album Release

Max

Prijs € 11,50*

Verplaatst

Dit programma kan op deze datum geen doorgang vinden. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Newārk

Album Release

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

De jonge honden van Newārk, die ooit begonnen als Funky Organizers, zijn via talloze festivals, clubs en buitenlandse tours verworden tot Funkanizers. De soulvolle urban hiphopband is bekend en geliefd vanwege de virtuositeit waarmee ze alles en iedereen ondersteboven kieperden. Afgelopen jaar op pad als Newārk hebben ze weer meer zichzelf gevonden. Nog meer eigen en nog meer uitgesproken: Nog meer Newārk! 

Een debuutalbum is de volgende halte van het collectief. Via funky- en groovende omwegen hebben ze meer zichzelf gevonden. 'Live on stage' maar ook in de studio. Schrijven, schrappen en schaven tot ze erbij neervielen. Toen ze weer opstonden en terugluisterden wat ze gemaakt hadden waren ze gelukkiger dan ooit. Dit zijn wij, waar we nu zijn. Een heel album vol. De nieuwe sound van Newārk is Urban Hiphop anno nu. Met het verschil dat het een band is. Allemaal echte muzikanten die naast een pittige persoonlijkheid ook een enorm talent voor hun instrument hebben. Dat voel je, dat hoor je en dat zie je. Newārk is klaar voor de volgende stap!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
NEWÄRK - FIRE (Official Video)


Melkweg tipt