Noyz Narcos

Noyz Narcos

OZ
voorverkoop:

Prijs € 22,30*

deurverkoop

Prijs € 25

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Noyz Narcos

Support: Mr Melt, Orco & Vybzniko

Rapper én producer Noyz Narcos is zeker geen onbekende in de Italiaanse hiphop scene! De rapper is ondanks dat hij onderdeel is van de groep Truceklan, de afgelopen jaren vooral solo actief geweest. Vorig jaar bracht Noyz Narcos 15 jaar na zijn grote doorbraak zijn vijfde soloalbum ‘Enemy’ uit. 'Enemy' telt maar liefst 6 grote hits waaronder de track ‘Casa Mia (feat. Luchè & Capo Plaza)’. Een must-see voor alle liefhebbers van Italiaanse hiphop, maar ook als je de taal niet begrijpt een show die je niet wilt missen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Mr Melt, Orco & Vybzniko
    21:30 Noyz Narcos
  • Tweet this


Melkweg tipt