Ocean Wisdom

Ocean Wisdom

Mensa

OZ

Prijs € 18,40*

MEET & GREET UPGRADE

Prijs € 46

MEET & GREET + ENTRY

Prijs € 64,40

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ocean Wisdom

Mensa

UK rapartiest Ocean Wisdom is all about rauwe, ongefilterde energie en originaliteit. In 2015 ging hij viraal met zijn track ‘Walkin’, waarmee hij Eminem onttroont als snelste rapper met 4.45 woorden per second, en sindsdien is hij niet meer weg te denken in de UK hiphop scene. In februari 2018 dropte hij zijn tweede album 'Wizville' met samenwerkingen met o.a. Dizzee Rascal en Method Man. Zijn rapstijl en provocerende teksten zorgde ervoor dat hij door o.a. Complex Magazine als de future van hiphop wordt gezien. Na een uitverkochte show in onze Upstairs wordt het tijd voor Ocean Wisdom om onze OZ omver te blazen. Dit wordt er eentje voor in de boeken!

Zijn debuutalbum 'Chaos 93’ uit 2016 is gedoopt tot ‘a genre defining release’ en is dat jaar verkozen tot album van het jaar door Wordplay Magazine.

De support act voor deze avond zal verzorgd worden door Mensa! Mensa is geboren in Amsterdam-Noord als de zoon van een Ghanese moeder en vader. Hij werd ontdekt door Sevn Alias die hem onder zich heeft genomen bij zijn eigen label 1OAK. Mensa zijn debuutsingle ‘Hoe dan?’ werd direct een regelrechte hit en staat in een paar maanden tijd op meer dan 2M streams!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Support: Mensa


Melkweg tipt