• Concert

Of Mice & Men

supports: Caskets / Defects

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75 Regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:30 Doors 19:00 Defects 19:50 Caskets 21:00 Of Mice & Men

Dit najaar komt metalcore machine Of Mice & Men keihard terug! Door de jaren heen hebben ze indrukwekkende podia gedeeld met iconische namen als Metallica, Linkin Park, Slipknot en Queens of the Stone Age. De avond belooft het een bijzonder intense avond te worden, want het nieuwe album 'Tether' komt mee naar Amsterdam. Met deze opvolger van het in 2021 uitgebrachte 'Echo' neemt de band alle creatieve vrijheid in eigen hand. De plaat is namelijk door de band zelf geproduceerd en zelfs het artwork is door hun eigen drummer Valentino Arteaga ontworpen!

Of Mice & Men komt niet alleen! Zo klinkt de alternatieve, post-hardcore geïnspireerde metal van Caskets, waar frontman Matt Flood schittert met zijn kenmerkende cleane zang. Daarnaast wordt de avond ook geopend door de moderne heavy metal van Defects!