Orla Gartland

Orla Gartland

OZ

Prijs € 17,05*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Voor deze show zijn ook VIP-kaarten te koop, bestaande uit: - Vroege toegang tot de show (voor een frontrow plekje!) - Een korte Q&A met Orla - Een VIP-tourpasje met gesigneerde setlist *Let op: een VIP-ticket garandeert geen entree voor de show. Hiervoor moet een los entreekaartje worden aangeschaft. Melkweg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Orla Gartland

support: POM

De Ierse singer-songwriter Orla Gartland bewandelt het inmiddels bekende muziekpad voor de nieuwe generatie. Ze verzamelde in een korte tijd een flinke berg trouwe fans met haar zelfgeschreven songs op Youtube. Haar vrolijke feelgood pop past perfect bij de omschrijving die ze zichzelf geeft: een "music makin' ginger nutcase". Inmiddels heeft de Ierse haar debuutalbum uitgebracht, met nieuwe openhartige tracks als "You're Not Special Babe". Op 7 april check je haar in de OZ, een terugkeer om naar uit te kijken!

Support: POM
Als support van deze avond zal de Amsterdamse indieformatie POM alvast hun speelse fuzzpop komen serveren. En als we hun eerdere show in Melkweg mogen geloven, een hele fijne opwarmer voor Orla, dus kom lekker vroeg!

  • 19:00 VIP
    19:30 Zaal open
    20:00 POM
    21:00 Orla Gartland
  • Tweet this

Melkweg tipt