Otherkin

Otherkin

Lovelee

Prijs € 13,05*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Otherkin

support: Ten Years Today

Otherkin is een vierkoppig punky newwave-popband uit Dublin, die het lukt om al de luidheid en energie van alle Britse gitaarbands van de afgelopen twintig jaar te bundelen. Eigenlijk zijn ze gewoon een grote massa energie! Vier gasten die ontzettend aanstekelijke songs schrijven met ruige vocalen en grunge riffs. Bijvoorbeeld de gloednieuwe single 'Bad Advice': een met hooks-gevuld fuifnummer dat de attitude van The Clash mixt met de poppy-momenten van The Libertines. In Engeland hebben ze het clubcircuit al afgebroken, nu is het Europese vasteland aan de beurt! De avond wordt geopend door de drie nuchtere Groningers in Ten Years Today: energieke, springeringe en alternatieve indiepunk.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Ten Years Today


Melkweg tipt