• Concert

Pablo Brooks

OZ

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste concert van 16 november 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

DIt is het verplaatste concert van 16 november 2023. 

Pablo Brooks komt terug! Pablo laat zich inspireren door acts als Robyn, Lorde en Carly Rae Jepsen, zijn voorliefde voor emotionele diepgang komt voort uit van Mitski of Phoebe Bridgers. Pablo's EP 'Not Like The Movies' is er eentje over de valse verwachtingen die tieners hebben wanneer het gaat over hun eigen jeugd. Het verlangen naar dat gevoel van euforie, extase en intensiteit en de resulterende teleurstelling wanneer de koude harde waarheid toeslaat, dat jong zijn niet zo mooi en fluorescerend is zoals het in de films wordt afgebeeld. Over het gevoel wanneer je je realiseert dat jong zijn vooral veel gevoeligheid, verwarring en intens emotioneel gewicht betekent. 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.