• Concert

Pablo Brooks

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 12,65
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 20:00 Pablo Brooks

Pablo Brooks komt naar Amsterdam! Als artiest werd Pablo muzikaal enthousiast van acts als Robyn, Lorde en Carly Rae Jepsen, zijn voorliefde voor emotionele diepgang komt voort uit van Mitski of Phoebe Bridgers.

Pablo's EP ''Not Like The Movies' is er eentje over de valse verwachtingen die tieners hebben wanneer het gaat over hun eigen jeugd. Het verlangen naar dat gevoel van euforie, extase en intensiteit en de resulterende teleurstelling wanneer de koude harde waarheid toeslaat, dat jong zijn niet zo is mooi en fluorescerend zoals het in de films wordt afgebeeld. Wanneer je je realiseert dat jong zijn vooral veel gevoeligheid, verwarring en intens emotioneel gewicht betekent.

Deze winter check je de jonge zanger in onze Up, don't miss out!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.