• Concert

Papooz

OZ

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Gratis voor We Are Public
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Het Parijse indieduo Papooz gooide enkele jaren geleden hoge ogen met de feelgoodtrack "Ann Wants To Dance". In hun zoete popsongs verwerken de mannen het verleidelijke van bossa nova met quirky jaren '60-invloeden. Met hun meest recente album 'None Of This Matters' - dat klinkt als een grote absurdistiche trip - zoeken ze vooral heil in de rommeligheid van het leven. Dit jaar hebben ze al een aantal nieuwe singles uit uitgebracht, waaronder 'DON'T YOU THINK IT'D BE NICE', en in het voorjaar keert het duo terug naar de Melkweg!

Support Act: Ciao Lucifer 

Ciao Lucifer is een indiepop duo met aanstekelijke feel good energie. Ze combineren catchy popsongs met dansbare grooves en eigenzinnige humor. Het wordt allemaal live gespeeld met slechts één gitarist en één drummer, maar het geluid van de band is net zo compleet als ieder ander. Het duo creëert een continue stroom van energie door nummers aan elkaar te verbinden en leuke, inventieve manieren te bedenken om het publiek bij de show te betrekken. Maar… de groove komt altijd op de eerste plaats.

De naam Ciao Lucifer is ontstaan doordat Marnix en Willem hun tegenslagen verwerken door het maken van muziek. Ze zetten hun demonen om in vrolijke en dansbare liedjes om wat extra positiviteit in deze wereld te brengen.