• Concert

Parra for Cuva

support: Palladian

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Palladian 20:50 Parra for Cuva

Wegens succes is de tour verlengd én speelt Parra For Cuva op 5 februari 2025 nog een extra show in onze grote MAX!

Nicolas Demuth aka Parra for Cuva keert terug naar Melkweg met nieuwe muziek. Zijn aankomende album Mimose wordt verwacht in 2024 en belooft opnieuw een sonische reis. De Berlijnse producer maakt al jaren soulvolle elektronica met sample's uit alle hoeken van de wereld. In 2018 brak hij internationaal door bij een groter publiek met de veelgeprezen albums Paspatou en Juno. Twee prachtige platen vol meeslepende melodieën en verleidelijke beats. Dit bracht hem afgelopen jaar naar de grote festivals als Burning Man, Sziget en het indrukwekkende Mexicaanse natuur voor de Cercle Music performance. Zijn muziek heeft een fijne chill-factor die ergens tussen euforie en melancholie zweeft. Een must voor de betere playlists en uitermate geschikt voor een intieme liveshow in de Melkweg. 

Support: Palladian
Het Spaanse elektronische duo Palladian verzorgt deze avond de opening. Dit voorprogramma supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.