• Concert

Phlake

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,95
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 zaal open 20:00 Phlake

Phlake bestaat uit producer Jonathan Elk en zanger Mads Bo uit Kopenhagen, die overal veel indruk maken met hun rhythm’n’balls: een mix van zoete filmische r&b, snijdende hiphop en dansbare pop. Binnen twee jaar na de release van het debuut ‘Slush Hours’ had Phlake al vijf Danish Music Awards en ruim 100 miljoen streams te pakken dankzij hits als ‘Angel Zoo’ en ‘Pregnant’. In 2019 stond Phlake nog op ons podium bij het Nordic Delight festival, en in 2020 releasten ze hun album 'The Illegal Download of Your Soul'. Hoog tijd dus om de heren nog eens uit te nodigen in onze Upstairs! 

LIVEUROPE
De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.