• Concert

Picture This / Tom Gregory

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 29,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19.00 Doors 20.00 Tom Gregory 21.45 Picture This

Picture This
Het Ierse duo Picture This maakt onweerstaanbaar catchy poprock met flinke folkinvloeden. De eerste upload die ze ooit deden op YouTube was een schot in de roos: de met de telefoon geschoten video van 'Take My Hand' ging meteen viraal. Inmiddels hebben de heren al drie albums uitgebracht, en komen ze graag voor de derde keer langs bij Melkweg! 

Tom Gregory
Hij is naar eigen zeggen altijd een underdog geweest, maar Tom Gregory heeft zich in rap tempo weten opwerken tot een van de meest veelbelovende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk van dit moment. In 2020 bracht hij zijn debuutalbum 'Heaven in a World So Cold' uit, een verzameling opzwepende popnummers en gevoelige ballads. Het is dan ook niet gek dat hij in één adem genoemd wordt met sterren als Lewis Capaldi, maar desalniettemin geeft hij wel altijd zijn eigen poprocktwist aan zijn nummers. 

Picture This is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Tom Gregory